Каперси: що це таке, способи застосування, властивості та характеристика з описом цікавих фактів, як виглядають на фото.

Салат із каперсів

Існує величезна кількість рецептів з цим продуктом, одним із найпопулярніших вважається салат. Цей салат готується за в’єтнамським рецептом, тому поєднання інгредієнтів дуже незвичайне.

  • 100 г рису
  • 50 грам каперсів
  • 100 грам фісташок
  • Апельсин

Порядок приготування:

  1. Рис треба зварити, їх апельсина дістати цедру і зробити сік.
  2. Фісташки дрібно товчуться, каперси потрібно також дрібно порізати.
  3. Все змішується, після чого салат потрібно заправити апельсиновим соком та оливковою олією.

Спробувавши цей салат з каперсів, можна переконатися, наскільки важливу роль відіграють каперси, змушуючи страву грати яскравими фарбами.









Корисні поради

Перед тим, як включити цю страву до свого раціону, необхідно знати певні нюанси. Цілі бутончики каперсів практично не використовуються в кулінарії, найчастіше їх перетирають разом із сіллю або дуже дрібно нарізають.

Перед додаванням у страву, мариновані каперси необхідно добре промити, щоб вся зайва сіль з них вийшла.

Каперси не рекомендується вживати в їжу в надмірно великій кількості, оскільки вони можуть спричинити нудоту. До того ж, їх не можна їсти людям з індивідуальною непереносимістю, оскільки це може погіршити стан у гірший бік.

Загалом, каперси є досить корисним та поширеним продуктом, який є бутоном, що росте на чагарнику. Їхній унікальний смак і приголомшливі властивості зробили цей продукт одним із найактуальніших у кухні народів світу.