Прикраса торта своїми руками: 130 фото простих та красивих варіантів оформлення. Поетапна інструкція, як прикрасити в домашніх умовах

Білково-масляні прикраси

Такий склад вийде калорійнішим, відмінно підходить для прикраси щільних солодких десертів: «Наполеон», «Медовий», «Снікерс» тощо. На відміну від звичайного масляного крему, білково-масляний все ж таки ніжніший на смак, повітряний і легкий.

  • Для приготування крему знадобляться продукти в наступних пропорціях: 1 білок: ¼ склянки цукру: 1/3 пачки вершкового масла.
  • У середньому на торт йде близько трьох білків і пропорційно — супутніх інгредієнтів.









Приступимо до приготування:

  1. Білок відокремимо від жовтка, додамо цукор або пудру, перемішаємо.
  2. Ємність з продуктами ставимо на водяну баню так, щоб вона не торкалася дня посуду, наповненого окропом.
  3. Прогріємо суміш, постійно змішуючи, до моменту розчинення цукрових кристалів.
  4. Приправте майбутній крем ваніліном і збийте блендером. Врахуйте – стійких піків не буде, лише пишна маса.
  5. З’єднаємо білки з цукром, розм’якшене вершкове масло, знову попрацюємо блендером.
  6. Додамо в готовий крем барвник, какао або залишимо як є – дивлячись який торт планується.