Прикраса фруктами
Не можна не відзначити прикрасу торта свіжими або консервованими фруктами, оскільки такий декор завжди виглядає доречно та красиво.
Для прикраси потрібно використовувати ті фрукти, які не обвітрюються і не втрачають своєї форми.
- Це можуть бути апельсини, мандарини, ківі, персики, абрикоси, але не рекомендується використовувати банани, тому що вони швидко темніють і втрачають апетитний вигляд майже миттєво. Прикрасити торт фруктами дуже легко, із нарізаних фруктів можна створювати цілі картини, до того ж загальну композицію можна розбавляти свіжою м’ятою.
- У декорі можна використовувати той самий фрукт, якщо використовується кілька, то краще вибирати ті фрукти, які добре поєднуються між собою.
Прикраса цукерками та печивом
Така тенденція вважається однією з наймодніших за останній час. Для прикраси торта часто використовуються плитки шоколаду, шоколадні батончики, тістечка, меренги, печиво і навіть маленькі тістечка.
- Викладати солодощі на торт можна в довільному порядку або створюючи певну композицію, торт виглядатиме значним і яскравим.
- Печень і шоколадні батончики часто використовуються для прикрашання бокових сторін торта.
- Таким чином можна прикрасити торт на день народження та створити оригінальний святковий дизайн своїми руками.