Як прикрасити підставку
Подавайте кекси на вечірці стильно, створивши унікальну підставку! Ми використовували різнокольорове посипання, але подумайте про інші елементи, які можна вбудувати в підставку для торта, щоб вони відповідали темі будь-якої вечірки, яку ви проводите!
Матеріали:
- Підставка для торта
- Смола
- Кольорове посипання
- Рукавички
- Чашки для змішування
- Палички для перемішування
- Пакувальна стрічка
УВАГА: Завжди використовуйте рукавички та захисне спорядження під час роботи зі смолами.
Покрокова інструкція створення виробу
Майстер-клас із виготовлення виробу з епоксидної смоли почнемо зі змішування смоли. Змішайте згідно з інструкцією на упаковці.
- Змішайте смолу
- Додайте посипання прямо в суміш. Вам потрібно, щоб вони були розподілені на всій чашці зі смолою.
- Залийте смолу. Переконайтеся, що ваша підставка знаходиться на рівній поверхні, і вам не доведеться переміщувати її протягом приблизно 24 годин.
- Вилийте смолу на підставку прямо до краю, якщо на підставці немає крайки, орієнтуйтеся по краях.
- Ви можете помітити ділянки, на яких немає посипання, або ділянки, де вони накладаються одна на одну.
- Вирівняйте смолу та дайте їй застигнути. Працюйте з посипанням, поки вона не розподілиться рівномірно, не поверх один одного.
- Це дуже важливо, але також досить втомлює. Подивіться на підставку під різними кутами, щоб переконатися, що всі частини лежать рівно.
- Витріть надлишки смоли, яка виходить з поверхні або наближається до краю. Заберіть бульбашки, перш ніж смола почне застигати.
- Дайте стійці повністю висохнути протягом як мінімум 24 годин.
ПОРАДА. Накрийте підставку під час затвердіння, щоб пил та інші забруднення не потрапили в смолу.
Наклейте пакувальну стрічку
- Закрийте край форми для торта пакувальною стрічкою та добре приклейте.
- Змішайте та нанесіть другий шар смоли. Змішайте двокомпонентну смолу у чашці для змішування відповідно до інструкцій на упаковці.
- Вилийте поверх поверхні, поки продукт не затопить краю. Переконайтеся, що смола покриває всі області.
- Ви можете переміщувати його за допомогою інструмента змішування або одноразового пензля. Видаліть усі бульбашки, перш ніж він почне застигати.
- Дайте продукту застигнути приблизно 45 хвилин. Переконайтеся, що на вашому проекті немає крапель.
- Видалить пакувальну стрічку. Зніміть стрічку з краю та видаліть всю смолу, яка потрапила на будь-які інші ділянки підставки для торта.
- Перед переміщенням дайте йому повністю висохнути (не менше 24 годин).
- Не забудьте накрити кришкою для захисту.
Ви можете використовувати її для наступної вечірки, коли підставка повністю затвердіє!