Вироби із епоксидної смоли: покрокова технологія виготовлення в домашніх умовах. Майстер-клас з фото інструкцією для новачків

Як прикрасити підставку

Подавайте кекси на вечірці стильно, створивши унікальну підставку! Ми використовували різнокольорове посипання, але подумайте про інші елементи, які можна вбудувати в підставку для торта, щоб вони відповідали темі будь-якої вечірки, яку ви проводите!

Матеріали:

  • Підставка для торта
  • Смола
  • Кольорове посипання
  • Рукавички
  • Чашки для змішування
  • Палички для перемішування
  • Пакувальна стрічка

УВАГА: Завжди використовуйте рукавички та захисне спорядження під час роботи зі смолами.

Покрокова інструкція створення виробу

Майстер-клас із виготовлення виробу з епоксидної смоли почнемо зі змішування смоли. Змішайте згідно з інструкцією на упаковці.

  1. Змішайте смолу
  2. Додайте посипання прямо в суміш. Вам потрібно, щоб вони були розподілені на всій чашці зі смолою.
  3. Залийте смолу. Переконайтеся, що ваша підставка знаходиться на рівній поверхні, і вам не доведеться переміщувати її протягом приблизно 24 годин.
  4. Вилийте смолу на підставку прямо до краю, якщо на підставці немає крайки, орієнтуйтеся по краях.
  5. Ви можете помітити ділянки, на яких немає посипання, або ділянки, де вони накладаються одна на одну.
  6. Вирівняйте смолу та дайте їй застигнути. Працюйте з посипанням, поки вона не розподілиться рівномірно, не поверх один одного.
  7. Це дуже важливо, але також досить втомлює. Подивіться на підставку під різними кутами, щоб переконатися, що всі частини лежать рівно.
  8. Витріть надлишки смоли, яка виходить з поверхні або наближається до краю. Заберіть бульбашки, перш ніж смола почне застигати.
  9. Дайте стійці повністю висохнути протягом як мінімум 24 годин.

ПОРАДА. Накрийте підставку під час затвердіння, щоб пил та інші забруднення не потрапили в смолу.



















Наклейте пакувальну стрічку

  1. Закрийте край форми для торта пакувальною стрічкою та добре приклейте.
  2. Змішайте та нанесіть другий шар смоли. Змішайте двокомпонентну смолу у чашці для змішування відповідно до інструкцій на упаковці.
  3. Вилийте поверх поверхні, поки продукт не затопить краю. Переконайтеся, що смола покриває всі області.
  4. Ви можете переміщувати його за допомогою інструмента змішування або одноразового пензля. Видаліть усі бульбашки, перш ніж він почне застигати.
  5. Дайте продукту застигнути приблизно 45 хвилин. Переконайтеся, що на вашому проекті немає крапель.
  6. Видалить пакувальну стрічку. Зніміть стрічку з краю та видаліть всю смолу, яка потрапила на будь-які інші ділянки підставки для торта.
  7. Перед переміщенням дайте йому повністю висохнути (не менше 24 годин).
  8. Не забудьте накрити кришкою для захисту.

Ви можете використовувати її для наступної вечірки, коли підставка повністю затвердіє!