Фруктові букети покроково: легкий майстер-клас, як зробити смачний букет для початківців, фото огляд кращих ідей

Попередня підготовка фруктів

Покрокове керівництво підготовки фруктів для майстер-класу, як зробити фруктовий букет:

  1. Помити, очистити фрукти.
  2. Витерти кухонним рушником і дати підсохнути 10-15 хвилин.
  3. Робіть акуратні зрізи, якщо вони необхідні. На зріз можна нанести сік лимонний або обтягнути зріз харчовою плівкою.
  4. Яблука, груші в букетах залишають цілими, інакше зріз дуже швидко потемніє.
  5. Існує правило, згідно з яким на один фрукт використовується мінімум 2 шпажки. Для великих плодів кількість шпажек повинна бути збільшена.
  6. Зелень фіксують на шпажки за допомогою тайп-стрічки.

Цікаві ідеї:

  • Деякі дрібні фрукти, а особливо ягоди, можна прикрасити шоколадною глазур’ю на желатиновій основі.
  • Можна додати до фруктів алкоголь. Наприклад, наповнити цитрусові за допомогою шприца невеликою кількістю вина чи коньяку.